US Open 2014

US Open er en av de største internasjonale golfturneringene for herrer. Det er nå tre år siden en amerikansk utøver her vunnet konkurransen. Dette er unormalt lenge og det er ventet at amerikanerne vil gjøre alt for å gjenvinne tronen.

Turneringen arrangeres av United States Golf Association og avholdes årlig i juni. Konkurransen er blant de fire største arrangementene og er del av både PGA-touren og Europatouren.

Betsson tidlig ute med odds
Det blir utrolig spennende å se hvem som stikker av med seieren i årets turnering. Spillselskapet Betsson er i å tidlig ute med å lansere odds på arrangementet. Dette spillselskapet tilbyr oddsspill på en rekke forskjellige idretter og satser spesielt på golf. De har svært konkurransedyktige odds og tilbyr brukervennlige løsninger. Her er det bare å registrere en spillerkonto for å komme i gang. Man kan allerede i dag satse penger på hvem man tror kommer til å vinne.

Woods går for seier
Det er ventet at verdensener Tiger Woods er svært interessert i å vinne turneringen. Amerikanerne har ikke klart bragden på tre år og det er ventet at han vil gå inn for å forsvare nasjonens ære. Med en revansjesugen Woods på golfbanen ligger alt til rette for en underholdende konkurranse. Slike begivenheter kan enkelt kombineres med utfordrende oddsspill. Det er derfor bare å gå inn på Betsson sin nettside og sjekke ut de ulike alternativene. Her finnes en rekke veddemål som alle tar utgangspunkt i US Open 2014.

Comments are closed.