Om Golfavisen

Golfavisen er et nettmagasin som har fokus på å dekke golfsporten i Norge og utlandet. Dette er en sport som dessverre får alt for lite oppmerksomhet i Norge. Det er likevel mange mennesker som er aktive innenfor denne idretten over hele landet.

Golfavisen ønsker derfor å gi publikum mest mulig informasjon om hva som rører seg innenfor sporten. Dette vil vi gjøre på flere forskjellige måter.

Turneringer
Det arrangeres utrolig mange golfturneringer på verdensbasis. Her kan man følge med på de store heltene når de slåss om å stikke av med seieren. Internasjonalt er golf en veldig stor sport og det er derfor utrolig mange som kjemper om å bli best. Også i Norge finnes det mange utøvere innenfor golf. Derfor arrangeres det en del turneringer på forskjellige nivå som folk kan delta i. Forskjellen er at alt er på et mye lavere nivå enn i de internasjonale turneringene. Alt blir automatisk mindre og det er færre store talenter som er med i konkurransene. Golfavisen vil prøve å følge det som skjer i de fleste turneringer av betydning. Dette gjelder både de store internasjonale konkurransene og små arrangement i Norge.

Golfprofiler
De store stjernene er svært viktige for at sporten har den statusen den har i dag. Derfor vil også Golfavisen bruke en del spalteplass på å presentere de store spillerne i verden. Dette gjøres i form av å gå i dybden på deres prestasjoner gjennom karrieren mens vi samtidig prøver å få et innblikk i personen bak. Det finnes grunnleggende egenskaper som er avgjørende for å bli god i golf, og vi ønsker derfor å rette søkelys på dette.

Fra tid til annen vil det også dukke opp andre nyheter om golf. Det er mye som skjer innenfor sporten og det er alltid spennende å følge med på utviklingen internasjonalt. Golfavisen håper å være det viktigste nettmagasinet med fokus på golf. Vi ønsker å gi nordmenn mest mulig variert og tilgjengelig informasjon om sporten vi elsker. Forhåpentligvis kan Golfavisen fungere som et holdepunkt for miljøet og bidra positivt til golfsportens utvikling i Norge. Dette er det målet vi har hver dag når vi lager dette produktet.