Om redaksjonen

Golfavisen har gjennom flere år utviklet sitt redaksjonelle arbeid til et høyt nivå. I dag har vi flere medarbeidere som er eksperter både på journalistikk og golf. Dette er en sjelden kombinasjon og vi er derfor glad for at vi har hatt suksess med rekrutteringen.

For å kunne lage det beste produktet er vi helt avhengig av de beste folkene. Golfavisen har derfor jobbet målrettet over flere år for å utvikle kompetanse og finne de riktige medarbeiderne. Heldigvis har arbeidet gitt gode resultater. Konsekvensen er at vi er i stand til å tilby den beste informasjonen om golf i Norge.

De dyktigste folkene
Man kommer ikke langt uten dyktige medarbeidere. Derfor var det svært viktig for oss å få med de beste folkene. Dette har vært utfordrende å gjennomføre og da er det viktig å huske på at golf er en liten idrett i Norge. Derfor har det vært vanskelig å få talentfulle journalister til å fatte interesse for sporten. Langsiktig arbeid har likevel gitt resultat og vi har i dag mange dyktige ansatte. I fremtiden håper vi å rekruttere enda flere og vi jobber hele tiden med å finne nye flinke folk. Dette gjør at vi står sterkere tilbake når noen velger å forlate oss. Da har vi gjerne flere aktuelle erstattere på listen og får raskt inn en god erstatter. Likevel er det gledelig at mange av våre medarbeidere har vært hos oss gjennom lang tid og stadig får mer erfaring.

Kontinuerlig kompetanseutvikling
Redaksjonen har også et stort fokus på kontinuerlig kompetanseutvikling. Vi ønsker å være i forkant av medieutviklingen. Derfor bruker vi mye ressurser på å gi journalistene mer skolering og kurs. Dette tror vi er avgjørende for å beholde statusen som et nyskapende nettmagasin. Vi er helt nødt til å følge med og ta i bruk de mest moderne journalistiske metodene. Vi sikrer at kvaliteten blir god ved å velge å gi skribentene den beste etterutdanningen.

Redaksjonen i Golfavisen er en ungdommelig og målrettet gruppe mennesker. Vi prøver hele tiden å utvikle oss for å gi våre lesere en enda bedre opplevelse. Forhåpentligvis kan vi fremover holde et høyt journalistisk nivå og presentere golfnyheter på en leservennlig måte.