Tiger Woods – golflegende av rang!

De fleste kjenner til Tiger Woods. Uansett om man er golfentusiast eller ikke skal det mye til for å ikke ha hørt om amerikaneren. Han var ranket som verdens beste golfspiller fra 1999 til 2004 og blir sett på som en av tidenes beste utøvere.

Woods har hele tiden vært en stor stjerne men har også hatt personlige problemer. Han kjemper i dag videre for å hele tiden være best.

Sensasjonell karriere
Tiger Woods lå altså på førsteplass i hele 264 uker sammenhengende. Dette er en prestasjon som ikke kan overdrives og det må sies at det er vel fortjent at han blir sett på som en ekte golflegende. Han har gått seirende ut av hele 14 majorturneringer. Bare fire andre spillere har vunnet alle majorturneringene og kun en annen har vunnet de flere ganger. Dette sier mye om hvilken prestasjon disse resultatene er.

Utenomsportslig liv
Tiger Woods var blant annet hovedpersonen i en utroskapsskandale som sjokkerte mange av hans fans. Likevel klarte han å komme tilbake og vinne tillit i form av gode prestasjoner og ved å beklage sin oppførsel. Han er i idrettssammenheng en av de største stjernene i hele verden. Dette har også ført til en svært gunstig økonomisk situasjon for amerikaneren. I dag er han den idrettsutøveren som tjener mest i verden. Faktisk er det spådd at han om ikke lang tid vil nå hele 10 milliarder kroner i samlet fortjeneste. Dette sier litt om hvilken stjernestatus golfspilleren fortsatt har på og utenfor golfbanen.

Comments are closed.